Stil i färger

Min webbsida

Rakels Hemsida

Farsdagstårtan min egen gjorda får representera midsommar färgerna. Måste nog snart göra en ny.

Farsdagstårtan min egen gjorda får representera midsommar färgerna. Måste nog snart göra en ny.

Klädstil i färger

Nationaldag är en ära i färger, ynnest att fira så ..
Som svensk den dagen i bland annat blågula färgerna, ljuvligt gott ..
Till toppen hissade flagga tillika dagens ära och ängsblommor bara så svenskt .. Svenska sommaren ett stort tack att vi har fått, dess traditioner mm. Den här dagen, sommaren jag skrev om är det tunga regnmoln som tömmer sig när jag går ut till dasset, här med paraplyet på högsta topp och i alla regnbågens tjusiga färger sittande och klämmer på ringen.. Här hör hur regnet smattrar ner över taket där bara sitter och myser; Genom lilla fönstret när jag ser ut syns mig den gröna färggranna fantastiska sommaren som så underbar. Dagen till ära har jag även klätt upp mig i färger som passar och förnöjer mig mycket. Jag tycker man ofta kan stila upp och klä sig i färger, oavsett årstid...; Färger på klädstil och inventering så mycket som i stil såklart gör en glad både utom som inom, där då även lättare tackla det lite vardagligt tunga emellanåt som kanske inte alltid så färgrikt, men ändå så rikt.
Märkligt gå från mysiga dasset när man har sådan underhållning av både blommor som naturen i stort, och man kan ju gå hit lite då och då för det fina det njutbara.. Och så länge som möjligt oavsett gårds sysslor kommer jag att sitta här och mysa, av att bara vara.
Glad Midsommar med honningmjöd när blommorna blommar

🌟🌟🌟🌟🌟

Honningmjöden är ännu kvar; ska öppnas med rätt person; Den maken efterlämnade i gåva på hedersam skötsel och hantering av honung i 11 år; En enkel utmärkelse som föreningen uttryckte för det fina arbete, felfritt han/ vi hade lagt ner på biodlingen.

Blir en ära för mig då🐝🐝🐝💜

Fri vers (Fri form) av rasg Läst 71 gånger
Publicerad 2019-06

Honningmjöd

Honningmjöd

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter