Nylonstrumpor

Min webbsida

Rakels Hemsida

" Frysaihjälstrumpor" Nylonstrumpor

Min mor kallade strumporna för "frysa ihjäl strumpor" 

Nylonstrumpor ..men huvudsaken var att man hade nylonstrumpor! var ju trevligt likt kliva in i vuxenvärlden vid finare tillfällen "Frysa ihjäl strumpor nylonstrumporna” 😊
... Jag minns vid examen om somrarna där kunde vara bara omkring 10+. Och när mor hade köpt in och gjort oss fina i våra nyinköpta klänningar med tjusiga jackor och skor till, även hårband och liknande just speciellt för examen.
… Nu var examensdagen kommen som annan runt omkring 8:e juni. Jag hade fått ny klänning, skor och annat ... så även alldeles spill nya nylonstrumpor för särskilt, denna dag.
… Nylonstrumpor på mina första par som fick när man hade växt på sig och börjat nå tonåren; Den här dagen var lite kallt och mamma sa "ska du ta på dig frys ihjäl strumporna”; men jag ville så klart vara särskilt fin här den här dagen och det var ju mina första par av nylonstrumpor, minns hur jag kände på dem och granskade tänk att nu äntligen hade jag fått nylonstrumpor, skulle jag då inte ha dem, så jag to på mig strumporna. Ja, nog frös jag allt och det snöade på vägen hem.
… Minns hur jag var glad för strumporna och sommarlovet som nu började. Hoppade på och gladde mig, hemöver. Lite längtade jag faktiskt också efter att få ta av mig nylonstrumporna som jag nog frös i, och strumporna skulle ju hålla länge så det var att spara på dem till annat fintillfälle, finare dagar. Sommaren var ju väldigt lång då så skulle nog bli många tillfällen i att sätta på sig nylonstrumporna och glänsa i. Sköna sommartecken på minnen. /RSG

/RSG

Fjärilen får agera som att finnas i nylon strumpor

Fjärilen får agera som att finnas i nylon strumpor

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter