En skrivare

Min webbsida

Rakels Hemsida

Elände att vara en skrivare

Elände att vara född som en skrivare 

Det är ett elände att vara likt född som en skrivare och att uttrycka sig i skrift så tyvärr är jag en sådan. Och att skriva är ju som bekant en bra betingelse bl.a. som Läkeört.
Har lite att orda om vad gäller olika skriv sajter och troligen kan man för lite om att uttrycka sig professionellt och klurigt i skrift där.
… Bättre fotoexpert men ibland behöver man även att i skriftväxling uttrycka sig, som jag gillar skarpt.
... Inte ute efter någon tävlan …
Jag är inte ute efter någon tävlan med någon vad gäller sajter skrift, jag skriver på mitt sätt bara för att jag vill och ingen behöver läsa det är upp till var och en.

Älska varandra som vi är!!!
Lämnade poeter.se … Jag låg många år på poeter.se, dikta.se .. och nu ligger på Facebook; Legat på Poesirum, poesi, poesi med de som känslor;  ja Gud vet allt vad jag legat på. Mycket av jante, fjante hos mig som andra !
….. Vi är helt enkelt människor!.. huvudsaken att vi älskar varandra som vi är.

Särskilt poeter.se blev det ohållbart att fortsätta seriöst, att vara i.
… Min policy är att stötta och uppmuntra alltid varit så, kommer fortsätta med det så länge jag lever.
... På slutet poeter.se blev, hur än jag formulerade mig, missförstådd, blockad och jag vet inte allt vad. Ena gången, med mig, och andra gången mot; obs! alla var tack och lov inte så…men det mothugg som högg i ryggen bildliges talat, var tillräckligt tillslut för att lämna poeter.se.
… Den enda sida nu som jag kan ostört finnas i något så när, är min hemsida; men ser att även där bakefter, kan jag få mina stekta bitar, på, fast inte på själva hemsidan. Och då känns det lugnt;
… Alla behöver ett forum att uttrycka sin varelse i, förr eller senare finns man i sådant behov, mer och mindre; såklart beroende på personlighetstyp även här men ändå.
… Förr i tiden skrev man och kommunicerade med pappersbrev, men idag är det nätet, som så enkelt där man kan gömma sig.😂

Tack

Mina fantastiska sommarblommor

Mina fantastiska sommarblommor

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter