Man och kvinna

Min webbsida

Rakels Hemsida

Man och kvinna

Man och kvinna relation
/Ingen delad håg. En man och kvinna relation är mitt personliga tänk som jag är född i. Är även bortskämd i fina, sunda äkta relationer mellan en man och en kvinna. Så, naturligt om jag kommer i en ny kärlek, ny relation så är att för mig, såklart en man och inget annat. Jag vill bygga en ny relation så.
🌿.
… Jag ger mig inte på att döma någon i sina vuxna relationer och val på vem man delar livet med och jag tror att barn kan vara lyckliga bara de känner sig älskade och accepterade. 
Men, jag kommer aldrig sluta att stå upp för att en vuxen relation som man och kvinna, man och hustru, från Guds skapelse är den sundare naturliga livsbetingelsen, i grunden skapad. Heterosexualitet, de tu ska vara ett vad jag menar är att en man och kvinna som går i äkta bestånd med varandra väljer ett sätt på ett naturligt plan, en skapad faktor för livets fortbestånd som jag naturligt alltid kommer att  värna om.
🌿… Finns bra och dåliga relationer i alla slags konstellationer på föreningar män och kvinnor; men jag har följt och sett att där en man och kvinna relation finns i en sann, sund acceptans och kärlek med varandra så är det ett av finaste jag vet. 
… Såklart olikheter men lite personligt på ett bra förhållande: att man bör svara med varandra som ex.v natur, teater, musik, tro mm, humor i det mesta folklig…… mm.. framförallt djupare kärlek man inte kan styra över. /rasg 28/7 2021

Blåklocka så vacker💖

Blåklocka så vacker💖

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter