Skriftspråket

Min webbsida

Rakels Hemsida

Skrift, vokaler och konsonanter

Substantiv Numerus. Genus. Bestämdhet. Kasus. Personliga pronomen. Possessiva pronomen. Reflexiva pronomen. Modus. Fler objekt ... https://sv.m.wikipedia.org › wiki › S... Svensk grammatik - Wikipedia
*********
*Gravallvarlig dagens skrivelse och tankar/
På tal om grammatik t.ex. vokaler och konsonanter mm i skriftspråket så blir jag riktigt gravallvarlig emellanåt. Det finns så mycket konster på virrvarr i skrift så det är inte klokt för att inte tala om alla möjliga tecken där det är nog krångel med att sätta punkt och komma på rätta ställen.😄

*
Samer deras tänk och kroppsspråk nyttigt att tolka in
.
Jag föredrar nog ibland ”samernas” vardags språk ”joo, i dag ..och, i morgon” fast jag inte är särskilt fåordig. Samer är fåordiga där man får lära sig tolka tankar och kroppsspråk som är nyttigt och man tar in det man förstår i lugna puckar där.

- Finesserna på alla konster i skrift har inte än riktigt hunnit hit fram till ”lillan” det moderna språket vill säga. Jag nöjer mig som i antiken i museums värld numera på det enkla. ”Jo vad sa du”

* Enkla språket det vardagliga

Det enkla talspråket utan konstigheter väljer och skriver jag numera och som man talar har jag lärt mig att eftersträva i skrift det tar jag in som en lättare vardaglig vänja, sedvänja.
* Hur herrans många år har alla duktiga skribenter legat i för sina uttryck i skrifter på ett modernare sätt där läsarna bänder och vrider i tider på inlärda konster, det ska flyta sägs det men för mig flyter det nästan aldrig, dryper möjligen.🤔

- Med bildspråkets konster till skrift eller annat som jag gärna live använder mig av köper jag gärna in på kombinationerna det är en stor hjälp till att förstå sig på författare med den unika skrift konsten som finns, särskilt numer.
* Renodlade fotografer författare, och andra kvaliteter fack invigda ja det är ju sin konst.
*Men skrift, gärna med bild till tycker jag är en fiffig kombo och kommer så mycket som möjligt att använda mig av det fortsättningsvis framöver.

3/11 2021 RSG

Boken är inte tillgänglig men är skriven och gjord av mig. RSG

Boken är inte tillgänglig men är skriven och gjord av mig. RSG

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter