Lapptäcket

Min webbsida

Rakels Hemsida

Lapptäcket för flörtbländning

Körde i 180 i isigt och mörkt på vägbanan för att hinna fram och hur än jag testade med att hålla helljuset i fältet så var det som om ingen som fattade vinken och blinkade man brukar ju alltid flörta med varandra om inte annat om man inte bländar av vid möte. Man sköter sig på lite av varje alltså flörtar vid behov. Fortsätter köra vaaa ingen som fattar någon slags reaktion här kör jag med helljuset på där brukligt brukar reglera men inte någon reaktion från mina mötande vänner där jag har helljus och man testar ju så klart i det som går lite mera spänning då… i vägbanan.
-Ja det går allt även att tokköra likt småbarn i vägstuket med mötande ljuskäglorna som inte begriper att blända sig där de befanner sig med ett motmöte på trafikleden i det brukliga skicket flörtbländning.
- Nu kommer lapptäcket på för lite varmare klimat för ljuskäglorna på lilla kärran min, och lilla frun kommer att komma i ett säkrare vistelseljus på vägsträckorna härefter, knepet, så inte kärran kälar igen alldeles totalt ännu mer om det nu hjälper....
Svaret får kluriga ena räkna ut själva..pust.
Rasg31/1 2022🙂

Lapptäcke i naturen

Lapptäcke i naturen

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter