Svordomar

Min webbsida

Rakels Hemsida

Svordomar men ingen är perfekt

Svordomar.. Men ingen är perfekt!

Jag tog mig vatten över huvudet när jag dömde ut poeter på olika sajter och det är väl bättre sent än aldrig att upptäcka det, sina brister, som vilken som helst som besitter. 

-Reaktion… Ibland så måste man kanske visa sin reaktion för ibland förekommer felaktigheter.
- *Hopp... Har hopp om att mina synder inte förföljer mig, i framtiden på mitt författarskap det lika litet som jag kommer att ta mig rätten att förfölja andra, jag kommer att slingra mig ur kritik som ormen ur detta betingade så långt jag bara kan framöver………

————Poesi är ju ett laddat ord och här och nu knutet till författaren, och tolkningar är ju upp till den som läser och skriver en text på vad man vill förmedla och få fram i den.
-Ändå något kluven!…. Jag är ändå något kluven över just svordomar i en poesi text i hur det klingar, på vad som poetiskt kan vara relevant i planteringen ord för mera tyngd till texten. Jag får väl leva med den kluvenheten då.
--- Inte vant mig! Jag måste vara totalt bakom flötet eller så är det en sund okunskap på reaktion skriftmässigt. Jag har bara inte vant mig riktigt vid språkbruk på svordomar ute i etern hos skribenter och författare än, det kommer kanske.
-Goa grannar och vänner live!.....Men det konstiga är att mina goa grannar, övriga vänner m.fl. dom tolererar jag hur lätt som helst fast det i bland svär visst är det konstigt!….....
- Oavsett hur att förstå svordomar eller annat i diktande poesi och författarskap så får jag korrigera mig själv och lämna därhän tolkningar på lydelser i texter, för om människor vet man sällan ingetdera och bakom fasaderna är det ju faktiskt en människa som knattrar sin manual på bokstäver som söker att få en ordning eller bara lite humor på mening för sin stund och sitt liv.
- Ja mina vänner ……… vad mer!? …Tack för mig i dag.


Rasg/ 15/1 2021

Efterrätt kan vara en fin gest på god samvaro som jag hoppas på framöver.😋

Efterrätt kan vara en fin gest på god samvaro som jag hoppas på framöver.😋

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter