Jämnheta

Min webbsida

Rakels Hemsida

Jämnheta men sjukt

Först en varning!…. Med plattor på hällen som tänder i ett utan att man har gett  till dem minsta beordring sjukt. Hände även av en ny vid nyinstallerade tillfället där nya hällen levererades på samma sjuka ... Ikea stuket alltså nöthälla……. Sjukt som sjukt som sjukan men elen slukar den och det, på utan minsta vetskap, där bara upptäcker, fram höger bak vänster eller tvärt om som tänder sig på snabbt het så ini den ... där som genom händelse…vaaa!!!! Men inte väl neee då jag.
--Tur att ögonen som brukligt i uttryck brukliges brukar använda sig av ; har, både fram som bak lysen i bruk inte så dumt det men inte bara det utan även tungan rätt i munnen numera.
Tacka vet jag vedspisen för även om bökigt emellanåt och, plattorna något vingliga men säker, så ger den värme och tänder med stickor i brasan tämligen fort och lika alla plattor på en gång, alltså beroende på hur man bedömmer förståss, men sant att maten och baket och värmen måste lagas, ordnas för. Kokar hur än lika friskt hur man nu tar steget med plattorna vill säga …..
Och spisplattorna med gran som björk som al görs ju som tur är jämnheta så fort stickorna varit framme, och det känns tryggt deeet, hett blirä.
 RSG mars 2022

RS bild . Hällen säkert som amen i körka.🙃

RS bild . Hällen säkert som amen i körka.🙃

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter