Signalfel

Min webbsida

Rakels Hemsida

Signalfel

Signaler normalt, slås oftast ut nuförtiden där på grund av missförstånd inte getts tid för åtgärder där man inte lyssnat in i helhet i oftast enkla lösningar. Detta som ett brev på posten har i stor utsträckning orsakat ond bråd död som följd för många.

**- Tänk om vi människor kunde sträcka oss till att förstå istället för att misstolka hur mycket enklare att leva i skulle världen inte vara då. Så abrupta sorgliga skeenden som sker där ekonomi och intressen för människors säkerhet fullständigt spårat ur.

-- Hopp om att inte vara orsak till att normala signaler som inte för tillfället fungerar, som leder till fruktansvärda konsekvenser inte inträffar.

** - Boxningsringen.. Bildliges talat behöver folk in i boxningsringen lite mera emellanåt då och då för att bolla sina spörsmål med någon som lyssnar som kan förstå och är beredd i att ge en hjälpande hand för man är ju fler än en på banan som i en boxningsring där signalsystemet för tillfälletslagits ut, så därför lever i hoppet om att ödmjukhet och acceptans blir mera synligt ibland oss. 


RSG 6-8-2022

RSG privat bild Juli 2022. Varsågod jag bjuder på hjortron från myren, nått syltaktigt blir det.

RSG privat bild Juli 2022. Varsågod jag bjuder på hjortron från myren, nått syltaktigt blir det.

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter