sms

Min webbsida

Rakels Hemsida

Sms dutta på

 -Sms går nog att placeras i både som ont som gott ting. För de som med sin familj som är spridda är telefonen med bland annat dessa funktioner där som hela världen i sin hand bra att ha. Ska sanningen fram så var nog vev och knapptelefonen (den fasta) bäst och lättast med att hantera den skulle man inte säga nej till att få tillbaka, men nu är ju linjerna klippta från Telia där man vare sig vill eller inte tvingas in, i de nya moderniteterna.
***
&Duttpennor: Och med färggranna pennorna som är så enkelt att ha till hands, där man lätt hanterar skriftspråket på nya moderna skärmar, så blir det mycket enklare att kommunicera med omgivningen. 
Men!

***& Tolkningarna: Tolkningar på ord och utskrifter går i sär och kan slå väldigt fel på både som telefoner enheter mm detta beroende i såklart på, hur mycket vana som i att hantera vilka möjligheter som finns men mångfaldiga äro blandade människor på möten och kunnighet hantering så lär gör man sen på vilket sätt...jaaa det är annat.
***& Brevpost: Påkallar, och att skriva brev har sin gång speciellt nu i dessa tider som man borde ta tag i på nytt men brevgången kan som vi vet vara lång alltför lång ibland, fast nyttigt är att träna sig i språket så att skriva så pennan blöder och papper som brinner ja ja varför inte den hanteringen framåt!?

***& Sms och ”duttapenna”: Personligen än så länge och nu i modernare tider förespråkar jag om det finns mottagare sms om det inte finns mottagare tar jag de förutsättningar som finns och det är så bra och enkelt med trixet dutta, och särskilt med färggranna duttpennorna ännu lättare blir och kul och jag älskar ju färger ( spela kula) som bekant så bara att välja.
Postnord!....Kanske brevpapper och penna med dyra porton ändå tillsist! ... Så kära ni det kan bli mycket av jobb framöver men duttpennorna de blir kvar...mm!😊

RSG 10-2022

RSG privat foto…. Bra frestande med pennor för sms på färger att dutta med

RSG privat foto…. Bra frestande med pennor för sms på färger att dutta med

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter