Röd lackväska

Min webbsida

Rakels Hemsida

Behöver få höra någon gång

🌿💛 Guldfaster!
Röda lackväskan!
Alltid nått guldkorn glimmar fram hos alla!
 ... Alla behöver få höra någon gång "jag tycker så mycket om dig
Röda lack väskan som blänkte ”Guldfaster” som för mig personligt; men i något extra gott värt att berätta, extra ❤️speciellt!..

.…🌿💛 Guldfaster ( min pappas kusin)
Aldrig kommer jag att glömma när jag som 8,9 åring fick en röd lackväska med spegel kam och näsduk i av en dam som jag vill kalla ”Guldfaster” lacken som där blänkte, sååå, och som jag älskade så innerligt; Tänk att hon visste vad jag önskade och som jag fick som gåva av just henne, Guldfaster!;
.... 🌿Som, jag alltid hade väskan med mig sedan intill när jag sov var vaken; Jaa så mycket som bara gick fanns lackväskan i rött med mig. 
.....🌿 ”Faster” hade åkt rälsbuss och nu sist den här dagen buss från centrala platsen till byn. Kom nu gåendes uppför byn och jag visste hon skulle komma med buss just den här dagen så därför gick jag nu henne, till mötes. Hon kom som alltid och nu som vanligt särskilt i sin glädje fram till mig, där hon; i varsågod gesten, räckte fram, en röd liten behändig glänsande lackväska och sa: 🥰 Den här väskan har jag köpt, till dig för, "jag tycker så mycket om dig” Gud vilken glädje och lycka då för ett litet hjärta. Och ”Tycker så mycket om dig” ; sitter med stor kärlek och följer i mitt hjärta än. 
….. 🌿🧡Jag vill kalla henne ”Guldfaster” därför att hon hade ett guldhjärta inom; alltid vänlig mot alla gjorde alls ingen skillnad på människor, och en hjärtlig glädje som smittade, så klart var hon också lessen emellanåt som andra; men en strålande vänlighet som berörde. Nu när jag skriver i minnet om henne ”guldfaster” så blir jag så rörd i mitt hjärta; i 🥲;


💖TACK


FRID över GuldFasters ljusa varma minne.💖
/RSG 22/7 2021

Min bild och arrangemang i ”Jag tycker så mycket om dig ”..

Min bild och arrangemang i ”Jag tycker så mycket om dig ”..

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter