Förbarma sig

Min webbsida

Rakels Hemsida

🥰🦋🦋.Förbarmandet på olika sätt; bilden inget med händelsen i dag att göra men så kär.

🥰🦋🦋.Förbarmandet på olika sätt; bilden inget med händelsen i dag att göra men så kär.

Förbarmade sig

Förbarma sig 23/7 2021
…Mötte en manlig bekant idag som gick och våndades 
intill vägen
såg nått särskilt; viftade in mig där jag
frågar vad här då?.. Jo svarar mannen med lite ångest som han uttryckte; och där jag så, inne på att hjälpa i nått som låg där så inte, riktigt kunde uppfatta mötet. Den är död säger han … död!?,;  Oj dååå vad an; ja man vill ju hjälpa och, var ska inte mamma vara om inte i grytan… Har du brådska sa han nej då inte mer än att hjälpa dig först.
… Så ut och sätter snabbt igång med återupplivningen där trångt och bökigt klänga sig fram men så i ett vips i ett enda huj; trot eller ej, så får vi igång bettinget eller vad man nu ska kalla den, för. Det som tycktes död var nu liv i, igen, så fort allt gick. Strömstyrkan vill jag påstå som var ganska så kraftig.
…
... Manlig fägring! Och inte nog nu med detta minst på oplanerade möte så en riktig bamsekram även på köpet där jag höll på att ramla omkull; mannen visste inte till sig hur han skulle tacka; blev allt lite förlägen😇.
Vi hade i dramat riktigt tur och även riktigt ”kul” där han sa ”vilken tur att du kom”; Ja nog att man kan säga här att vi hade tur, och båda två på olika sätt kan man tycka just, i dag.

… Fint med sådana fina vänner där vänskapen bara så naturligt, härligt, så rätt fungerar där den verkligen, i nuet behövs och kommer i vägen för varandra.🥰

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter