Fredsmäklaren

Min webbsida

Rakels Hemsida

Fredsmäklaren

Fredsmäklaren vaknade med det ordet.

Vad fyller jag mitt liv med
Fred ingår även med ett krig ett krig för att komma i fred med sig själv och andra.

Kamp…
Ha fred med sig själv är ett av största att jobba med, arbeta med tinget som är en slags kamp och ter sig märkligt för flesta det får varje människa ständigt fila med.

Fred...
Fred där inte alltid be om ursäkt är en konst; kunna förstå att alla kämpar med och har sina brister även så jag. Den kampen yttrar sig i olika skepnader hos olika av oss där då förhoppning om att mitt ”ego” kan ha acceptans även mot den jag möter, fred, med den jag möter.

Som människor...
.. Se varandra som människor är något av högsta ting att nåla fast; acceptera varandra för den de man är. Enkelt men svårt men så är det.

Bl.a. bl.a. bl.a., kanske någon tänker ja det tar jag.

Inte ständigt be om ursäkt…
Om man ständigt ber om ursäkt för att man finns ja då har man inte nått fred med sig själv anser jag, då är man en som slags krypare som kryper undan t.ex. i otillgänglig terräng att ta sig fram.

Känna sötman...
Efter att s.t. ex. körkortet på bil i hand.
Efter att kortet i hand på att man klarade av provet; wow detta och i sådan positiv lustkänsla.

Inte vågar…
Det går att ha en frid, fred både med och utan publicitet men då kanske blir stilltje där inget händer detta har att göra med ens personlighet vad man vill publicera sig i, men hur än så, poängen finnas med sig och må bra.
... Inte vågar och rädd för att bli utelämnad, slags skämmas , inte bli accepterad för den man är, blir omskriven et.z minst sagt problem.
 
omskriven...
Att bli omskriven kan ju även vara något positivt. En konst ligger i hur än omskriven eller omskriven att lära sig tackla det som är, och alla kan ju som sagt inte älska alla; Och det går att vara älskad även fast att man inte blir omskriven kanske rent av en intressant prick mitt på allt i hur än.

Med humor ..en senräv
Sist... Stifta fred i naturligt bristfälliga klimat med lite humor inte fel detta är en idé för mig att vara, synas, en senräv tyvärr men vara den man är, för den man är. Acceptera, ha fred med sig själv så därmed då acceptans för den vid sin sida, sin medmänniska.

/ rasg 2021

Naturen i oväder stiftar fred ger en frid i själen

Naturen i oväder stiftar fred ger en frid i själen

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter