Ett under

Min webbsida

Rakels Hemsida

Ett under skedde

Grymt förkyld

Ett under!

Året var mot jultid. Jag var grymt förkyld med mycket slem och hosta. Svårigheter med andning. 

🌿 En natt vaknade jag med att inte kunna andas, fick inte åt mig andningen, hann inte med att ringa vare sig hit eller dit, barnen kontaktades inte, (idag går det lättare ifall något skulle hända)och jag hade ju fullt schå med att kunna andas.

🌿Jag satte mig på sängkanten lyfte mina händer mot Gud och viskade i dyrbar tid hade inte fått igen att kunna andas; En slags trygghet infann sig i allt som så konstigt; men tänkte nu dör jag; med slags förvissning ändå och en tro som fanns i mitt hjärta inväntade jag andningen…
🌿 Stava namnet! .. Det sista jag gjorde innan och kändes som att jag dog och att kunna andas som fortsatt svår, var, ..likt som någon sa inom ” stava namnet” jag började att tyst röra på läpparna, kunde inget annat, och befanns i klart medvetande om situationen, men inget kunde göra och ingen andning .. hur än så börjades jag att stava J, e, s, u, s och med sista bokstaven, hör.. så kunde jag helt plötsligt bara andas, och lever än i dag. Tänk vad jag tackade Gud efter.

🌿… Mäktigt vilken kraft det är i Söndagsskolans, Jesus, därför kan jag aldrig sluta tro på att under kan ske med vem som helst, i vad som helst.
Därför också kan jag dela detta under, på min hemsida som faktiskt, aldrig går att förneka som ett under.

/ rasg 2021

En fantastisk naturbild, ljusskenet som i ett under med molnen. 10/8 2021 /RSG

En fantastisk naturbild, ljusskenet som i ett under med molnen. 10/8 2021 /RSG

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter