Substitut

Min webbsida

Rakels Hemsida

Blomstren från sommaren och gåvor nu i höst, vackert

Blomstren från sommaren och gåvor nu i höst, vackert

Kär i kärlek .....substitut

/"Kär i kärlek" ett substitut med både humor som allvar där man enligt min uppfattning är kär i själva bettinget, och inte personen i detta fall kvinnan eller mannen; bildliges talat bara vill ha lite "godis"./ 

Skriver hon nu igen; Ja så är det känns med rätta och inget offer som jag pucklar så känn dig fri!
... RENT generellt skriver jag i ämnet, eftersom att betinget kärlek står på agendan högt på nätet idag. 

… KÄR I KÄRLEK ett rus av ”vacker karamell att suga på” och som roas av för en tid; Och allrahelst när man levt i ett längre förhållande och det är svårt med ensamhet efter en skilsmässa eller liknande, så kan sådant ting mer intensivt ge sig till känna, kär i kärlek.

… JA MEN låta sig då… Ja men låta sig rusas då men vara införstådd i att det kommer en vardag i kärleken även här där det varken är fråga om pengar eller annat utan ren fakta där allt kommer att prövas som i eld.
… SUBSTITUT I En Vardag.. Kan ju vara trevligt ett tag men till slut som sagt kommer man till en punkt där en vardag och rundgång även här. Här om något visar sig vilken slags kärlek det varit frågan om då ( byxkärlek ) eller något verkligt som att bygga på.
… NY KÄRLEK ..; behöver man aldrig söka den kommer som någon författare skrev helt plötsligt och bara finns där. Här får man ta emot om man vill och det man får är väl ett fint ting att ta in och vara rädd om och låta odla.
… JAG TROR PÅ KÄRLEK nu och framåt och det är förståndigt att låta sig integreras när det så är dax, för man bara vet, vet, vet när rätta kärleken infinner sig den rätte/ rätta,...så är det bara.

… Alla där ute; Lycka Till med Kärleken

Ps/ Denne skrivelse skrev jag inte 09 2017 fanns inte på världskartan då./Ds
RSG 2021

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter