Kramar

Min webbsida

Rakels Hemsida

Kramar vänskap generellt

Kramar kramar kramar och åter kramar går att skriva om hur mycket som helst men "kram på dig" i levande livet på plats grejen när tillfällen. 
Och man ska inte behöva be om att få bli älskad och kramad det i min sfär rent spontant är, naturligt och på uttrycks gest rent generellt står för vänskap. Kram hjärtat det bara finns och vill uttrycka sig i livsmönstret vet vi inom så i spontana på plats möten ett perfekt av gott både för den man älskar och som vänner. 

*…… Goda känslan (gokänsla) som flesta har och vill förnimma och inplantat finns i luften….
*

*Till en hund ...på förhoppning spontan kärlek även där.

”Hut åt dä” sa man om någon hade gjort nått fel ”skämmes på dä”. Men att säga så till en hund ett barn eller en älskad (för alla vill väl känna sig behövd och älskad) nog bäst före att tänka minst en gång , innan, oftast säger man passar nog bättre för en hund om det nu ens passar sig där! Gester i uttryck kan även det tydas i mångt som i både gott som ont.
- Hur än så vänliga tonen med glimten i ögat så långt man bara förmår och även spontant lära sig tyda mellan rader kan man tycka ett godtagligt bra koncept. 
( Bäst att träna upp sig här tror jag )

*Vänliga klimat
Det går att skoja tack och lov på ömse men ett sådant uttryck "hut åt dig" det kan såra grymt mycket mer än man anar om inte klimatet i övrigt vänligt i och omkring och hur kan till exempel ett barn veta gott eller ont här som är liten och guldhjärta. Gud give en att skapa vänliga klimat omkring.

*Min docka

Sa mamma bedjande om krama mig typ, hon en docka som inte finns med längre den gick sänder materialet häll inte och den lektes även sönder. Min mor var så angelägen i att ge oss döttrar dockor tänk hur hon var fin där hjärtat om omtanken fanns. 

*God Helg på skriftmässigt då får man säga me, kram å.... te alla...

**En önskan här om kram te dig, te dig, te dig och-element te dig å…dig å ...........**
Kram mina vänner

RSG 6-5-2022

Rasg foto

Rasg foto

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter