Hand i handske

Min webbsida

Rakels Hemsida

Hand i handske

Förtext/ Sällan eller aldrig  att jag framhäver en frikyrkopastor för jag är en tämligen värdslig en i mina sunda vätskor förhoppningsvis. Har alltid gillat det som inte brukligt i frikyrkokretsar. Men här gör jag ett undantag av Nicklas Pienzo Pastor i Filadelfia Kyrkan Stockholm. I sitt anförande i dag 10/10 2021 nämner han om bl.a och i slutet sitt anförande/predikan "som hand i handske" ett sammanträffande på min skrivelse i går. Vi känner inte varandra jag har aldrig varit i huvudstaden Stockholm på åratal och aldrig heller kontaktat honom. Häftigt tycker jag. "Jag älskar dig" var hans tema.
Rekommenderar hans professionella kunniga anförande. Slut förtext/
🎸
-Hand i handske
Ni vet hur det kan vara med för trånga handskar särskilt de av äkta skinn. Har man inte provat och passat in före köpet så kan det bli en riktigt dyr historia. Och fina, handskar ja de ska man ju bara använda vid så kallade fintillfällen. 

- Vardagshandskar
Jag slår nog ändå ett slag för vardagshandskar som är rymliga för fingrar eller hela handen vad man nu väljer att kännas bekväm i bildlikt ”som hand i handske”. Och livet går ju inte som på räls heller som till exempel vid tänket nya inköp där man upptäcker att oj nu fattas det såpa eller diskmedel eller nått annat liknande som tagit slut där besvärar man sig enormt för varan och att få den rätta sorten är som vi vet inte heller alltid så enkelt.

- Generellt ”flytegot” …….
Hur nu än så är nog det mesta som i något av ett självgående tåg på en slags räls vill jag påstå av till exempel ett ting som oftast man upptäcker saknas och på per automatik alltså söker inhandla i nytt. Så man får säga att införskaffande av nya prylar går i ett slags naturligt ”flyt ego” där man inte behöver presterande nått särskilt preciöst alls utan bara hänga med på ego impulserna.

- Tokspringa
Ibland emellanåt för livet får man ”tokspringa” som faktiskt likt hängande i en skör tråd med andan i halsen till köpcentrat, butiken, för att finna att just den speciella på särskilda varan ingredienser till maträtten är slut, kryddorna, som skulle inredas vid tillagningen som livsviktiga fanns inte eller kom in för sent..... Har man då inte befunnits på plats i tid just när varan finns inne så får man köpa nått liknande fast på sämre kvalitet hur går det då? Här är säljaren ju alltid som vet det bästa och påstår oftast att kvaliteten är densamma meeen...”bollkitt” fast tyvärr köper ofta ändå och går det så går det, likt passar "som hand i handske” ….
- Pilsnabbt 

Gillar man bara varan trots olikheter och bristerna, kryddorna alltså, där man vet att allt går ju genomleva så införskaffar man på ersättningen ....… Har man bara lärt sig att älska så är helt plötsligt på smakinriktningarna livet i en helt annan dager, i acceptabla stimuli, fast annorlunda på annan ny inriktning så är det ..ja, jaa mamma….. Nog kan det vara så som med det mesta av benämnande tingen. 
- Poängen vardagskärlek
För vad det är så poängen jag vill åt en vardagskärlek till mesta en sådan som behövs... Och alltid på något vis reder man till degen till sist bara man tror och vill, och det, fungerar i stora drag då får man vara en glader… ock tillika, om man plockar fram ”pirrkänslan” dessutom som oftast inte långt borta ja då kreddigt oftast till behag …..
- Vid spisen och köket fungerar det mesta tror vi, det gott nog, och att med kryddmåttet experimentera till något möjligen ännu bättre se det gillar lilla frun. 

- Lycka mina läsare
Där i framtiden på hopp om ett gott liv. Kravmärkta om möjligt kryddor på mycket kärlek vid tillagningen av all föda, det tror jag är en god inställning till livet som jag vill i fortsättningen sätta i verket och bruka mig av.
 / RSG Oktober  2021

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter