Fjällvandring

Min webbsida

Rakels Hemsida

Fjällvandring i skuggor och skavsår

Fjällvandring i skuggor och skavsår
Trots stekhet sol; Så sammantaget en ljuvlig vandring som sent att glömma.
I fem dagar bevistade vi fjällvärlden med en massa kända fjälltoppar och tjusiga vyer omkring. Fjällvandring, i skuggor och skavsår, som utgick från Fatmomakke.
.. Med mycket planering träning och stort intresse var nu fjällvandring i Lappland vårt största fokus. Vandringen kom att bli ett minne för livet i som mycket ljuvligt men som samtidigt, varmt, kletigt svettigt och tufft.
Med ett mål och bra och närande proviant på övrigt som sjukvårdartiklar som annan rustning så i ett sammantaget helt lyxigt liv, tänk att äntligen vara här som så länge planerat och nu börja vandra.
.. Mindre lyxigt skulle visa sig hettan.
Den enorma hettan med stekande sol och grymt mycket mygg som älskade oss överallt annat hade vi fullt sjå med att parfymera in oss flitigt med motgift mot, som faktiskt kom oss till väldig nytta och för att inte tala om alla bestyren som varje afton att resa tältet i myggsvärmar ja det var pers att tala om .. och likt prövningars.... elände så skavsår, men i gott mod och sin ungdom så grejades allt enkelt.
.. På tal om skuggor så... Ja vad skulle vi gjort om inte skuggorna för oss hade dykt upp på bl.a stora stenar, moln och liknande. Så skönt det var med skuggorna där bakom bumlingar stenar kunde ta vår förtjänta mat med vila där på efter med kaffe kåsan stärkande skvättar starkt kaffe för nya krafter fortsatt färd. Skavsåren ordnades allt vart efter där vi motade Olle vid grind.

Min väninna och jag här lite fika i första dagen på väg upp mot heta fjällvärlden

Min väninna och jag här lite fika i första dagen på väg upp mot heta fjällvärlden

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter