Rätt stör

Min webbsida

Rakels Hemsida

Alltid någon stör potatislandet.

//Ett Potatisgrev, pärgrev går också men helst då ett med långt skaft fast så klart nyttigt även att kröka ryggen. Men alltid någon stör sa min mor när det gällde diverse i potatislandet./
*
------ 2022, I dag säger jag så här.! 
Ingen övermänniska! Gud bevara en för att vara en sådan.
*********
Arbetsredskap slags käpp alltså som när man vandrade i skogen eller vad man skulle åta sig att göra på gården i uppväxten. Som t.ex. i potatislandet att rensa långa potatisryggar från ogräs; då gällde rediga redskap för där var att gno på ordentligt inget veklings verktyg inte. 
*
.. Så alltså inte så tvär enkelt vad gäller finna rätta arbetsredskap på en gård. Och som på ett orduttryck "det som snabbt vunnit snabbt försvunnit" sant det; där det gäller hållbara redskap.
*
Ja som sagt det måste vara nått rejält att greppa tag i när åskan går och annat som kan slå till. Inte för krokig eller för rak heller; .. en hjälpreda ska vara praktisk där huvudsaken att något passande och rejält för behoven och lättarbetat i landet. 


*... Naturen ska ju även vara nöjsamt att leva och finnas i så
 säger min nuvarande biodlare i familjen i veckan ”det ska vara nöjsamt att arbeta med t.ex.🐝 man ska kunna vistas tillsammans med dem i ett nöje”; ja sååå sant…


Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter