Stenar i vattendrag

Min webbsida

Rakels Hemsida

Stenar i vattendrag

Stenarna i bäck och stenrösen
*Gäller ta kliven rätt i bäck och vattendrag ja även i skogen för så här års är det halkigt. Tänket stenrösen invid bäckar och efter småvägar, stenrösen med mängder av mindre och större stenar då som nu men särskilt då, som barn när vi klättrade och lekte i rösen ja det som kom i vår väg, (för spontana barn allrahelst ) ..senare när vi växte på oss fiskade. 

* Stenar med historia på tusenåriga anor har alltid fascinerat. Numer när jag går i skogen konstaterar jag att så fint med stenar som har mossa, på sig.

🌿🌿🌿 *Så halkar och stövlar jag på vidare i stenar och annat bildliges talat, för på tal om halkigt så är stenar som annat särskilt så här års i våra bäckar och vattendrag rent väldigt lurigt om man inte ser upp. 
*Och i vattendraget är det mörkt men fisk finns det men att sätta ut spöet för napp är numer inte tänkbart men barnbarnen med sin far rör sig oftast i och omkring vattendragen och naturen och genom det får jag mig mina fiskar.
*Jag måste ge mig ut i skogen ofta för hösten är så fin. Men vad gäller fiske så får jag som sagt överlåta den delen, och inkalla barnbarnet för det är dyrbart att få sig varje fall en firre och den första som han fick för dagen i somras i min bäck gav han till farmor så glad jag blev för det och så gullig när han överräckte lilla firren till mig.

/ rasg 09 2021

Snöbelagda stenar från tidigare år

Snöbelagda stenar från tidigare år

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter