Badrummet

Min webbsida

Rakels Hemsida

Badrummet i krom

I badrummet med krom
Jag står i badrummet och har så kul så jag skrattar till mig nerböjd hjärtligt igenom porerna. Och när jag tänker på alla sköna människor jag har omkring mig varje dag där ute som levererar glimtar till glädje och ljus på ett så fantastiskt underhållande sätt, blir jag bara så extremt exalterad så att jag spricker än mer i smidet. Trevligt med folk som sätter färg på tillvaron så i hopar, att man kan som en " som ja" hopa in sig som en i av färggranna profilerna.

Tankesmidet... I tankesmidet badrummet och var som än så har noterat i skisserna att en del av mina kära besökare är sååå blyga så de knappt syns som en knappnål i gärdet det lite sorgligt faktiskt medans andra som likt talgoxen bara taggar i sig av kittet. Vilka skillnader på event numera på hur framstår i sina nyanser och annat, men helt klart oavsett så är samma dyrbarheter på lärkorna i skyn ändå.

Tack för naturlig fågelsång och kvitter som är guldet värda. Strilar mig igenom plurret med stilarna och kommer ut i god doftskrud på solfältet igen med samma solfält innanför i 💧 arna.

😂 Rasg 5/2 2022

Kromkrokarna behöver böja sig🤔

Kromkrokarna behöver böja sig🤔

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter