Vindfällen

Min webbsida

Rakels Hemsida

Vindfällen

Vindfällen
Vindpinade träd som kastades huller om buller i skogen ett kaos utan dess like där man aldrig skådat tidigare. Vem hade härjat så i SCA skogen och i min skog. Vattenådern! Rotsystem där det visade sig att de med rötter dåligt fästade i marken hade gungat och svajat länge nu, slets upp, medans de med rätt rotsystem inte slets upp i skövlingen. Inga skogsmaskiner utan ren förödande naturavverkning. Tänk, säkert rök med, många oskyldiga djur, under trämassornas obarmhärtiga avverkning i stormen. Lilla huset på prärien stod dock kvar mitt hus klarade sig.

Dasset klarade sig också fast en stor fälld gran som låg bredvid och lika gärna hade kunnat gå rakt över taket men klarat sig för jag bad till Herren om änglabeskydd, visst var det märkligt att inte trädet hamnade rakt över så nära men som genom under lade sig bredvid, inget konstigt och så enkelt är det när man ber. Tyvärr får man inte svar på alla varför men klart är att nån där uppe.....

I totalt kaos på grund av stormar som känns oförlåtet och som slår och härjar kan det vara rejält mörkt, finnas en själ totalt uppgiven och nerböjd, upp och nervända stigar där råmärken flyttats och det trygga omkullkastas, grymma haverier på mänskliga öden. Men jag ber till Söndagsskolans Jesus även för det och för dem jag älskar min familj och vänner, de jag tror mig känna och inte känner men varje fall vet om. Jag ber och tror att vi ska bli och vara lyckliga framåt. Man får lyssna både inåt uppåt utåt i äventyret även med sidorna, man får ompröva och lyssna in.

Ha ett öppet hjärta.

God kväll Rasg7/2 2022

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter