Stödbenet

Min webbsida

Rakels Hemsida

Inte så fel

Inte så fel

Stödbenet

Stödbenet /Gammalt bord …
Fick mig tilldelat ett bord med år på nacken då runt 60 år som jag tyvärr inte fick med mig till mitt eget bo. Det bordet hade ett stödben som man kunde balansera koordinationen med så att bordet stod stadigt det var ämnat för fler än ett ändamål i arkitekturen lite synd i dag att jag inte tog rätt på bordet. /

*
* Kan ni stå på ett ben i 5-10 minuter ungefär var annan dag så är balansen räddad en tid framöver då balanserar du även tunna linor när ni gungar över bocken som balanserats och står rätt. … På språngbrädan därefter så slinter ni inte heller så lätt då.

* Ett ben för stöd till mer än koordinationen där det andra benet för stunden vilar kan vara ett tips att praktisera och att träna tredje benet ofta är alltså heller inte så fel för då bland annat för även naturen i skogen ett präktigt förarbete som ger resultat; OBS! Men tänk på att växla benen… Jätteviktigt!!

* Koordinationen känns wow vidunderligt här efter och är ett livsnödvändigt begrepp där du greppar tag i stödet på omkretsen lätt som plätt. I språnget detta lite då och då är som ett rejält gångjärn insatt bakofram men rätt så säkert och som då ingår som ett friskhetstecken på skön fortsatt levnad.

RS8/4 2022

Senaste kommentarer

31.01 | 12:15

Tack Dennis! Så trevligt att du besöker min hemsida och kommenterar med värmande ord. /Tack Rakel

31.01 | 11:11

Fantastiskt fin hemsida Rakel Fina bilder och dikter